30-07-2012 09:46 PM |
Aranthi Finwes |
Pepa Lamka Ňubík
Příspěvek: 7
Založený: 30.07.12
|
Čau lidi, jmenuji se Pepa a je mi 23 let. Ještě stále a doufám že ne dlouho bydlím na Vsetíně. Vlastním paladina se jménem co je napsané v předmětu. Omlouvám se za registraci pod mým pravým jménem, ale v UO mě takhle oslovuje hodně lidí tak sem si říkal že se i vám bude Pepa na mapě a na foru pamatovat líp než jméno paladina. Jinak je to max postava, ale nemá speciálku na které bych rád zapracoval. Dále mám pk postavu Sherlock Holmess. Možná se budete ptát proč k vám? Je to jednoduché, rozhodl sem se tak protože se mi zdáte aktivní a něco takového právě hledám. Jinak aktivní sem dost a čas mám různě. Ale určitě to bude denně. Tak dík že jste měli čas si tu hrůzu přečíst a budu to tady sledovat. Tak zatím |
|
|
|
30-07-2012 10:03 PM |
RE:
Aranthi Finwes |
Eliza 2 Veterán
Příspěvek: 293
Založený: 01.11.09
|
Ahoj Pepo,tak prihlaska neobsahuje hodne zajmavych veci...-treba-jak dlouho hrajes UO,v jakych guildach si uz byl,a co to PK,hrajes ho aktivne?
Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím. |
|
|
|
30-07-2012 10:32 PM |
RE:
Aranthi Finwes |
Pepa Lamka Ňubík
|
Ahoj, UO hraju už dlouhé roky ale hrál sem převážně na jiných shardech, ale hru znám celkově dobře. Pk aktivně nehraji. Nemyslím si ani že je to otázka které by v něčem rozhodovala. Na dp dneska už neexistuje skupina pk schopná úspěšného pojezdu guildy )) |
|
|
|
31-07-2012 09:27 AM |
RE:
Aranthi Finwes |
Eliza 2 Veterán
Příspěvek: 293
Založený: 01.11.09
|
U nas pk nehraje nikdo
Uvidime co ti napisou siginaci,ale ja rada zajdu s tebou dungy,koukneme co v tobe je,a umis li poslouchat v dungu
Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím. |
|
|
|
31-07-2012 12:53 PM |
RE:
Aranthi Finwes |
Pepa Lamka Ňubík
|
Tak fajn jinak já teda s morálkou v dungu problém určitě nemám. |
|
|
|
31-07-2012 02:10 PM |
RE:
Aranthi Finwes |
Ňubík
Příspěvek:
Založený: 01.01.70
Věk: 2024
|
Nazdar Pepo. Tak tě tady vítám a doufám, že se ti tu bude líbit. K tomu pk bych to řekl asi takhle. Chtělo by to asi zmrazit Mělo to tak pár lidí a myslím, že v tom není problém a dá se to vždy vrátit zpět. Jinak si myslim, že to může být všecho v cajku. Uvidíme co se z tebe vyklube a hlavně jestli tě to bude s náma bavit a ty budeš bavit nás :-). Jinak sem se chtěl ještě zeptat jestli máš nějaké jiné postavy, či postavy, které loguješ. Kam se chystáš stěhovat. Jestli jsem to dobře pochopil. A zda-li ještě studuješ nebo makačenkuješ |
|
|
|
31-07-2012 05:07 PM |
RE:
Aranthi Finwes | Upravil/a
Pepa 31-07-2012 05:08 PM
|
Pepa Lamka Ňubík
|
Ahoj, děkuji za přivítání. No pokud to bude guilda vyžadovat a bude to nezbytně nutné, jinak si myslím z mého pohledu je to nepodstatné. Ale jak říkám to už je na vás. Jiné postavy mám, ale to je třeba kraft. Nic víc. Zatím se stěhovat nechystám, ale určitě v tomto městě nechci zůstat napořád. Jinak student už nejsem. Pracuji |
|
|
|
31-07-2012 05:16 PM |
RE:
Aranthi Finwes |
Ascalante
Rozumbrada
Příspěvek: 79
Založený: 16.04.11
|
Zmrazit pk bude urcite povinnosti. A co chces delat u pala za rad? Mel jsi nekdy za cele pusobeni na dp i nejake jine postavy, ktere jsi nezminil jeste? |
|
|