Zapomněli jste heslo? Pro zaslání nového Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'
ahoj jmenuji se David Košař je mi 15 let..UO hraju celkem 3 roky a docela mě to baví)
Proč jsem si vybral zrovna vás..lehký chci poznat něco víc než ice,wrong atd...
Působil jsem u guildy Chosen,Dohr a poslední guilda byli -WR- vyhodili mě protože jsem vám říkal body..
Jaký dungy jsem byl..no nb dungy jsem byl skoro všechny a zvětších jsem byl blood,all ankhy,vestirnu,fanatiky,destard,
Mám celkem 3 postavy:
paladin-bohemius-teuton
war-borga-guardian
wamp-maltazar,stone chystám se na gangrela..
ts,icq,mapu mužu logovat..
Jsem cvelkem aktivní když má vlonej čas tak tu sedím pořád))
Z kačeru se bavím hodně s godswordem))
jestli budete mít nějaký otázky..ptejte se))
děkuji za přečtení)
som rád že si sa rozhodol pridať k nám.Hlavne si pridaj aspoň aktívnych členov na icq,úlohy si už nejaké dostal.Za seba môžem povedať že z mojej strany nie je problém,nejaký dung sme už spolu boli.
Ahoj,jsem se zasmala tomu co jsi napsal - Působil jsem u guildy Chosen,Dohr a poslední guilda byli -WR- vyhodili mě protože jsem vám říkal body..jo jo to bylo spatny ze si nam to rikal,asi meli strach ze je dohonime .
Vitej
Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím.
Jo,a koukam ze jsi daval prihlasku i ke Kacerum,ale tak jak to vsecky ted moc probiraji,a pisou ze jsi praskac,tak te nevzali,ale nemusis s toho byt smutny,casem nazory se meni....ze kluci
Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím.