12-04-2011 05:26 PM |
Přihláška - Komtesky |
Silena Komtesa 2 Rozumbrada
Příspěvek: 40
Založený: 12.01.10
|
Opět a znovu Vás všechny Vítám!
Jak jste si již mohly všimnou znovu jsem začala hrát po ukončení které jsem udělala kvůli škole. Je mi moc líto že jsem opustila gildu a proto se znovu hlásím jako každý jiný hráč.
Abych začala tak Jmenuji Štěpánka letos mi navrší 17 let a bydlím v Táboře. Ráda plavu, jezdím na koni a tudíž práci na pc.
Hlásím se sem s postavou Šílená Komtesa – Ranger –Ostrostřelec
Skilli Základní- Anatomy 100.0
Animal Lore 100.0
Healing 90.0
Hiding 100.0
Magery 60.0
Tactics 100.0
Archery 100.0
Animal Taming 76.2
Tracking 100.0
Swordsmanship 80.0
Fencing 90.0
Stealth 90.0
Další postavu mám Asoonku – Klerik (Tréním)
Pk postavu nemám, nechci, nebudu mít…
Prošla jsem všema dungeonama krom – Despise, Pride peklo, A takový ty složitější … Ano byla jsem v gildě Silmarillion , T2b, Legie,Sign,BoD….
Silm- Odchod neporozumění s záastupce gm.. T2b – Neaktivita ukončení gildy.. Legie – Neaktivita … Sign – Také neaktivita a hlavně tedy skoro rozpad… BoD – Ukončení gildy …
Na DP hraji od roku 08 nebo 09 ted presne nevím …
Na jiném shardu jsem také hrála – Endor, pvp dp, morie a kelevar …
Hraji ted už skoro každý den kdy je čas tak jsem i na UO ..
TS, MAPU – mám a umím snimi zacházet … Prospěšná budu DMG v dungu.. Snad i optimistickou povahou někdy trochu výbušnou ale pohodovou … Tato gilda mi bude prospěšná mnoha důvody že jsou tu lidičky který znám a hlavně dungama který ráda chodím … Dobrou zábavou a pokecem .. Proč tato gilda ? .. Mnu mám tu kamarády a Bráchu … S pravidlama souhlasím a četla jsem je už nejmín 20x =)...
ICQ – 425 422 405 Děkuju za odpovědi =) S pozdravem Komteska
>>-Komteska-<< |
|
|
|
12-04-2011 06:32 PM |
RE:
Přihláška - Komtesky |
Papoto
Rozumbrada
Příspěvek: 69
Založený: 28.03.11
Věk: 32
|
Jsem pouze adeptem ale svůj koment sem dám
Sic nevim zdali se něco nezměnilo, dlouho sme nepokecali . Ale je to fajn v pohodě holka. Co se týče hraní nwm, až zas tak sme spolu nehráli, spíš sme většinu času prokecali . Myslim si, že podle toho co sem zatim stihl vypozorovat, tak by guilde rang se specializaci ostrostřelce byl velmi prospěšný. A jináč si myslim že to bude i kolektivní spestření. Je sic pravdou že i mne se donesli nechvalné pomluvi, ale názor mám svůj. |
|
|
|
14-04-2011 02:13 PM |
RE:
Přihláška - Komtesky |
Eruwen
Drbna
Příspěvek: 25
Založený: 01.01.02
|
Ahoj, pekna prihlaska :-) Poznam ta dost dobre. Takze ta dam medzi adeptov a potom sa uvidi kolko tu vydrzis. :-) Ale este sa ta opytam ty pred problemami utekas ? |
|
|
|
14-04-2011 02:26 PM |
RE:
Přihláška - Komtesky |
|
Eruwen nevím co myslíš jakými problémy ? .. Jestli tím myslíš že jsem odešla kvůli neaktivitě gildy... tak jsem odešla kvůli tomu protože bych vubec nehrála a hlavně už jsem nechtěla nikdy lognout dala jsem postavu kamarádce aby mi jí logovala a aby ji hrala tak proto jsem odešla z gildy...
>>-Komteska-<< |
|
|
|
14-04-2011 06:58 PM |
RE:
Přihláška - Komtesky |
Eliza 2 Veterán
Příspěvek: 293
Založený: 01.11.09
|
Ahoj Komty, hlasis se k nam uz po 3. a nevim proc porad odchazis a pak se vracis, ale reknu ti to narovinu, za me ti davam posledni sanci, zadna dalsi uz nebude. To ze nemas dobrou povest na UO, ALE TO VIS ASI DOBRE I SAMA, zde rozebirat nechci.
S tim aby si byla prijata hned za adeptku nesouhlasim, nikdo adepta hned nedostal, musis chvilku pockat stejne jako Sina. Navrhuji aby jsi zacala logovat mapu , zasla s nama par dungu a pak se uvidi.
Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím. |
|
|
|
14-04-2011 07:21 PM |
RE:
Přihláška - Komtesky |
|
Ahoj ... Pokud máš semnou něaký prolbém řekni to hned ... Jinak vím že mám DP špatnou pověst ale 3/4 z toho pravda neni ... Ale to by mi taky nekdo musel věřit že ? ... No nic ... Ok já si počkám mě to nezabije... Ale enchápu to víš jak hraju víš jaká jsem tak nevím proč kolem toho děláš hallo...
>>-Komteska-<< |
|
|
|
14-04-2011 08:39 PM |
RE:
Přihláška - Komtesky |
Eliza 2 Veterán
Příspěvek: 293
Založený: 01.11.09
|
Komty, Komty, myslim ze nejsi v pozici aby jsi psala "utocny" posty ve stylu "pokud mas nejakej problem...." .
Pokud by jsi dobre cetla, tak si vsimnes, ze sanci ti chceme dat...
Jak uz jsem psala v minulem postu- zacni logovat mapu, zajdi s nama par dungu a uvidime.
Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím. |
|
|
|
14-04-2011 08:44 PM |
RE:
Přihláška - Komtesky |
Papoto
Rozumbrada
Příspěvek: 69
Založený: 28.03.11
Věk: 32
|
No jak tak na to koukám, tak prijetí hned za adepta se mi vubec nezamlouvá, jelikož to vidim tak že tu v guilde nastanou zozepře nějaký a to bych nerad. Určitě souhlasim s tim aby jako každej hráč na adepta počkala a zasloužila si ho. Stepko opravdu si myslim že nejlepší bude když budeš nejdřív chvíli chodit dungy s TS, logovat mapu a hrat chvili proste jako uchazeč. Myslim si že nakonec asi ani ty sama sem nebudeš chtít, protože se tu s některýma lidma nepohodneš. A opravdu nerad bych aby se tahle parta co tu je a zda se mi moc fajn nejak nedejboze rozpadla.
Neber to prosimte spatne, muj nazor na to ze si fajn se nezmenil, ale beru ohledy na guildu ve který sem rád a libi se mi tu. |
|
|