Zapomněli jste heslo? Pro zaslání nového Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'
Nick Dworkin v předmětu přihlášky jsem použil schválně, protože jeden nejmenovaný člen Vaší guildy mne pod tímto nickem zná (i osobně) už hromadu let - a to z dob, kdy UO bylo úplně v plenkách a v Evropě byl spuštěn první oficální server. Pár let jsme tam vydrželi hrát, než přišly nové datadisky, které většinu oldschool hráčů znechutili a lidé odcházeli hrát na jiné servery, nebo začli hrát i jiné hry.
Co se týče UO: hrával jsem tedy pár let na oficiálních serverech. Pak jsem přešel na neoficální a skončil před lety i tady na DP. Po nějaké době se pár lidí z guildy utrhlo a založili server Twillight Zone, se kterým jsem díky zkušenostem z OSI vypomáhal.
Po dlouhé hrací době (cca 7 let) jsem se tohoto světa nabažil a rozhodl se přerušit svou kariéru v UO. Následně jsem se vrhnul do světů jiných MMORPG her. Přestože některé byly velmi povedené a nabízeli toho mnoho, tak žádná však nebyla UO...
Je tomu již pár měsíců, kdy na jednom víkendovém setkání s pár lidma padnul chytrý návrh začít po létech opět hrát UO. Notně posilněni alkoholem jsme tuto myšlenku rozvíjeli, až z toho vznikla obnovená závislost na UO ).
Bohužel se mi nepovedlo obnovit svůj původní účet, takže mi nezbylo nic jiného, než založit účet nový. Hraju tedy s kamarádem, který na DP strávil své mládí. Doufám, že brzy podá přihlášku i on, ale díky pracovnímu vytížení se k tomu zatím nedostal. Jako vlci samotáři oba víme, že v širém MMO světě UO je dobré být ve větší "smečce", se kterou se toho dá podniknout mnohem více, než se trápit sólově.
Momentálně mám ve hře postavu klerika se jménem Random (heal 67, mace 72, taktika 43). Dále mám mága se jménem Písmák (magery 97, medit 75). Každá z těchto postav má zatím různé skilly v součtu kolem 700-710.
Občas si zahraju i rangerku se jménem Desmei, které se ale věnuju jen tak pro srandu, kdy spíš chci posunout touhu mít opět svého vlastního lovce pokladů.
Hraju na pohodu a nic po všech těch letech nehrotím.
Pokud by chtěl někdo něco víc, tak je možné mne zastihnout v Minocu, kde mám pronajatý baráček (úplně v pravo dole - JV směr).
Mé ICQ je 677822645 nebo mne lze kontaktovat na jabberu: Dworkin@jab.undernet.cz
Vitaj v nasej skromnej guilde Sign.Som rad ze si podal prihlasku po dlhsej uvahe....kedze sme si uz pisali viem ako si na tom celkovo.Ale aj tak ked budes potrebovat s niecim pomoct alebo budes potrebovat pomoct nieco zohnat staci sa na mna obratit a udelam co bude v mojich silach. Tak vela zdaru a snad uz zanedlho se ocitneme spolu v nejakem dungu...
„Umenie života spočíva v tom, že sa učíme trpieť a usmievať sa.“
Ahoj,takze Vitej.Prihlaska napsana hezky,ale zajma mne jaky char jsi hraval davno,jak se jmenovali tve stare postavy,teda jestli si je pamatujes,a proc zrovna my,kdyz jsi stary hrac a mas skusenosti,tak nase guilda neni nic moc pro tebe,mel bys vybrat treba Kaceri,Mg- No ,ale jsem rada ze jdes k nam,snad nam padnes do oka,a budeme chtit te u nas nechat.
Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím.
Moje dávná postava byla Dworkin - clerik ). Po opuštění UO světa jsem přestal používat i ICQ a stihli mi ho po nějaké době zrušit. Proto mi nepůjde obnovit acc. Měl jsem i tamerku, ale se jménem už si jistý nejsem.
K Vám se hlásím na osobní doporučení někoho, koho si vážím, čemuž dávám tu nejvyšší váhu....
Ahoj dworkine, jsem rad, ze jsi ucinil ten prvni a velmi dulezity krok k tomu, abys opet poznal, jake to je, byt soucasti jedne dobre smecky Ty stare doby byly fajn, takove jine. Tyhle ty nove, s phoenixem a vsema tema naprogramovanyma makrama to posouvaji dal, ale my dedci rozhodne nehodime flintu do zita Pridej si prosim vsechny cleny na ICQ. Doporucuji si vybrat ze dvou postav pro zacatek maga a tomu se vice venovat. Dotahnout dulezite skilly na maximum. Vitej a tesim se na spolecne hrani a kecani
Podle mne Dworkine budes mit to asi u nas tezky,ja si na tebe dobre pamatuju,jak si mne guardil,a pak se schovaval
Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím.