Zapomněli jste heslo? Pro zaslání nového Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'
Ahoj ahoj ahoj!
Moje rl jmeno je David, jsem z Ceskeho Tesina u Karvine, a v listopadu mi bude devatenact let. Studuju (ci budu studovat) obor sportovniho a rekondicniho masera.
Rok 2010 a pulku roku 2011 jsem zil v londyne, kde jsem pracoval jako barman, a ted jsem se vratil abych si dodelal skolu.
Jinak mezi moje konicky patri posilovani (byl jsem skoro sedm let vzperac, a vlastne ted s tim chci zase zacit, jelikoz pres skolu budu mit cas, ne jako kdyz jsem pracoval, a uz)
knizky, dobre filmy, jidlo, vino, muzika, dobra spolecnost a samozrejme devcata )
To jen tak abyste vedeli kdo jsem, co a jak
Jinak, hraju ultimu v souctu asi tri roky, naposledy jsem aktvne hraval asi v roce 09, pak jsem skoncil a az ted nedavno jsem do toho spadl zase. Ale dobry ne, dva roky abstinovat?
Do gildy k vam bych chtel protoze si myslim ze vam schazi idealni chcipaci klamak a ze mate moc vysokou nevylehavost, a ja bych mohl prispet ke zmene ale ne, ted vazne, hledam nejakou aktivni gildu (skrz to ze 80% gild na DP jsou polomrtve) ktera casto dunguje a ma dobrej kolektiv lidi, kteri to maji v hlave srovnanany atf atd atd, a umi se hrou bavit
Moje postavy: Husta Lenka - Mag
Magera max
healing max
anatomy 31
EI 50
Hiding 40
Neni to nic moc, ale hraje se mi s ni dobre, porad s ni harvim. Tenhle ucet jsem dostal od bratrance (takze si nemyslete, takhle debilni nick bych si sam fakt nedal ) ktery uz nehraje, puvodne mela byt jen na harv abych mel gp pro trenink klerika a ranga, ale pak se to nejak zvrtlo a ja si rekl ze asi budu primarne hrat za maga
Postava kterou jsem hral pred dvema rokama, objevil jsem ji ciste nahodou kdyz jsem cekoval svoje stare mejly, vubec jsem netusil ze jeste neni smazana ) a byla v podstate impulsem k tomu zacit hrat znovu.
Pak je tu Firebird - necro se skillama:
magery max
healing max
anatomy max
necromancy max
ale toho jsem logl zatim asi tak jednou, ani me to moc nelaka, mozna casem se odhodlam, equipnu ho a napisu si scripty, ale zatim mi staci za prska mag
dale je tu Worget - krysa v nb dole, a jeste China - nb craft.
Husta Lenka, Worget, Firebird a China jsou na tom jednom uctu ktery jsem dostal.
Na uctu s Majesty jsou jeste Dorian, nb cler ktere chci casem vymaxovat, protoze hru za klerika miluju a Temeraf, postava v nb dole se kterou ani nevim co jsem chtel udelat.
Z mych byvalych postav ktere uz nemam mozna znate:
Third Hellraisah - mag
Lilith - Klerik
S Thirdem jsem byl v gilde Camarilla, a s Lilith v gilde ROD.
Co se tyce prohresku tak jsem mel s Lilith asi 1000 logu za autoloot na kvestu, pak mozna nejaky afk, ale nic vetsiho
To je asi tak vse, pokud mate nejake otazky klidne piste!
PS: btw dneska jsem prodaval vasemu clenovi Blood Drink na trhu nejake cobby, a byly nejake komplikace s komunikaci skrz to ze jsem nevidel co pise, takze jeste jednou sry za cekani
Ahoj Davide!Prihlaska se mi libi,jen jsem tam nenasla to PK...mas PK postavu nebo ne? A proc si nesel zase k Rodu,kdyz jsi tam uz byl?
Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím.
dik jak uz jsem ti psal na icq, PK postavu nemam, ja moc ani PvP neumim, gotta admit Tak nesel jsem tam protoze uz nejsou aktivni, a byl jsem tam pet let zpatky, nikdo si me nebude ani pamatovat, a kdyz jo tak jako nejake trinactilete decko co neumelo ani hrat, haha
Btw zapomnel jsem napsat : TS mam, mapu se snazim nainstalovat ale porad mi to haze nejakou chybku, takze to prvne musim poresit
Tak tě tu u nás vítám cizinče ;-)
Přihláška pěkná a moc se mi líbí. Co se týče tvé postavičky Firebird tak kdysi jsem si znala nevím zda js to byl opravdu ty ale znala jsem ji. Každopádně ti přeju štastné cesty a hlavně kladné hlasy v naší "Top" gildě ;-)
>>-Komteska-<<
Dik, ja to nebyl urcite, ja tenhle account hraju teprve chvili
The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place... and I don´t care how tough you are, it will beat you to your knees and keep you there permanently, if you let it.
Nu tak včera sme spolu byli takový menší harvík a musím říct že si byl dobrej I když jsi říkal že už jsi to vše zapoměl tak se může stát ale včerejšek byl fajn Připadáš mi jako fajn kluk a ty tady vítáme.. Doufám že tvoje aktivita a zájem potrvá a každopádně už ted máš muj hlas!
>>-Komteska-<<
Dekuju moc (:
The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place... and I don´t care how tough you are, it will beat you to your knees and keep you there permanently, if you let it.