07-07-2011 09:01 AM |
Prihlaska = Majesty |
Ascalante
Rozumbrada
Příspěvek: 79
Založený: 16.04.11
|
No vejfuku jedna z veci kterou vyzadujeme po novich hracich je aby byli samostatni... Ne aby je porad nekdo z clenu vodil zarucicku... A taky by jsi jako zadatel nemel komentovat prihlasky jinych zadatelu.
A k majestymu... Opravdu panikari a to je problem, musi se to odnaucit... Jinak si zatim pockam co odpovi medvedovi. |
|
|
|
07-07-2011 12:15 PM |
RE:
Prihlaska = Majesty | Upravil/a
Majesty 07-07-2011 03:20 PM
|
Majesty
Ňubík
Příspěvek: 13
Založený: 29.06.11
|
Medved napsal:
Ještě jsem s tebou nic nebyl ale nelíbí se mi že si žadatel a říkáš že nechceš chodit dungy s GM guildy a s jednim s lepších hráčů.... což ?
To prece neni o tom kdo je zadatel, kdo je GM a kdovico. To je o tom ze kdyz oni neveri me, ja neverim sobe a necitim se pri tom dungu dobre a pak lamim.
Asco na TS rekl ze neveri ze odmaguju zacatecnicke TK (coz je mimochodem vtipne ze jsme se s Garem ve dvou lidech dostali stejne daleko jako kdyz jsme to sli cela gilda v peti lidech a ja byl druhej prsk ), Eli dokonce rekla ze se se mnou do dungu boji, tak jsem proste kopl, protoze mi to tak srazilo sebevedomi ze jsem se na to necitil
Navic co se tyce co Asco napsal o vodeni za rucicku, jasne ze je lepsi kdyz jsem v tom dungu poprve nebo poprve po peti letech aby mi nekdo rekl kam hodit zed, kde to zkusit radsi provoknout, kde to zkusit radsi zasumit, pak si to do priste zapamatuju a budu to delat sam od sebe
A kdyz ten dung znam tak nepanikarim.
A jinak chci rict ze proti Ascovi nebo Eli vubec nic nemam, to ze s nimi nechci chodit dungy neznamena ze je nemam rad.
The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place... and I don´t care how tough you are, it will beat you to your knees and keep you there permanently, if you let it. |
|
|
|
07-07-2011 06:02 PM |
RE:
Malda 07-07-2011 06:03 PM
|
Malda
Prasič
Příspěvek: 104
Založený: 18.04.11
|
Právě že o to jde kdo je kdo v té guildě z jiných guild by tě za tohle vyprali pryč... jde o to že máš šanci se někam dostat máš ještě šanci magovat a ty řekneš gmku že sním nechceš chodit dungy....to asi nejde moc ne začatečnické TK .... s garem to odprskám ja za nb krafta aji bo gar je trochu jiný level než všichni...a k tomu že lamíš... mág by měl být podle mě nejvíce flegmatická osoba a pak to hraje dobře jenže mág co neví a nebo stresuje je mag na pytel... ale časem jak si odchodíš i třeba jako druhý prsk tak to bude ok snad... a ještě že se s tebou necití není lehké přijmout nového člověka a pak sním chodit každý dung a 100% ti věřit to prostě nejde |
|
|
|
07-07-2011 06:10 PM |
RE:
Prihlaska = Majesty |
Ascalante
Rozumbrada
Příspěvek: 79
Založený: 16.04.11
|
Hmm v zasade souhlasim s medvedovim prispevkem... Mag co sesype kvuli tomu,ze mu nekdo reknu, ze mu neveri neni mag,takovi mag je nam k nicemu. Mag by se sebral sel tam a ukazal, ze se pletem... Za druhe jsme ten dng sli probihat coz tobe rychlost stale dela problemi...
A tvuj nedostatek pokory me cim dal tim vic zarazi... |
|
|
|
07-07-2011 06:54 PM |
RE:
Gar 07-07-2011 06:57 PM
|
Gar 2 Rozumbrada
Příspěvek: 55
Založený: 01.10.09
|
Je to o tom kdo je zadatel a kdo je Gm... jsou lidi kteri tuhle guidlu budovali z nuly a pak jsou lidi kteri jen prisli ke skupine lidi kterou dal nekdo dohromady. Takze s tebou musim nesouhlasit kdyz rikas ze je to jedno ... nekdo tady zkratka udelal daleko vic prace a zaslouzi si diky tomu urcity respekt.
No a kdyz ti nekdo rekne ze ti neveri tak to nemusi byt ani kvuli tomu ze si mysli ze si lama ale proste treba ani nevi jak hrajes. Takze si to neber tak osobne.. Ja si myslim ze to v tobe je ten mag .. nechas si poradit si snazivej... ja nejsem proti prijeti ale mel by ses vic kontrolovat |
|
|
|
07-07-2011 07:56 PM |
RE:
Prihlaska = Majesty |
Majesty
Ňubík
Příspěvek: 13
Založený: 29.06.11
|
Nevim, z meho pohledu si porad myslim jsem tohle mohl rict komukoliv, protoze to nebylo o ni, ale o me, nemelo to nic spolecneho s urazenim se nebo cokoliv. Btw s Eli jsem uz dunga dneska byl, a doufam ze byla spokojena, dokonce jsme si i par veci na Ts vyrikali
A Eli ja respektuju, neuvedomuju si ze bych udelal cokoliv cimz bych naznacoval opak.
Kdo je Medved mimochodem?
The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place... and I don´t care how tough you are, it will beat you to your knees and keep you there permanently, if you let it. |
|
|
|
07-07-2011 09:04 PM |
RE:
Prihlaska = Majesty |
Vejfuk Lamka Ňubík
Příspěvek: 9
Založený: 05.07.11
|
Ascalante napsal:
No vejfuku jedna z veci kterou vyzadujeme po novich hracich je aby byli samostatni... Ne aby je porad nekdo z clenu vodil zarucicku... A taky by jsi jako zadatel nemel komentovat prihlasky jinych zadatelu.
A k majestymu... Opravdu panikari a to je problem, musi se to odnaucit... Jinak si zatim pockam co odpovi medvedovi.
Samostanost a samostatnost..V tom je rozdil.. jakoze chapu samostatnost v tom ze nekde neco udelat,naplanovat dung atd...ale ne chodit dungy jako zadatele samy a rikat tomu samostatnost vyjma Komtesky...Ta se snazi snama chodit pravidelne.Nic ve zlem.. ;-) a komentovat zadatel zadatele?Nikde nic takoveho psany neni..Co je psano to je dano. Ja to psal jen z toho duvodu ze mu tady shazujete sebevedomi ze za maga lamy...Tak proto sem napsal co sem napsal.Tod vse. Nezlobte se na me,ale co na srdci to na jazyku |
|
|
|
07-07-2011 10:17 PM |
RE:
Prihlaska = Majesty |
Malda
Prasič
Příspěvek: 104
Založený: 18.04.11
|
by the way medved je tichy společník a rádce a jeho identita musí být zachována v prospěch všech Mimochodem s garem souhlasím... |
|
|