Zapomněli jste heslo? Pro zaslání nového Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'
mám craftíka (NAruto Uzumaky) a wampíka Imiriam, se kterým sem kupodivu byl adeptem v Signu, ale to je davno. Ale ty vůbec nehraju, maximálně v dole či na míchání. Pak mám ještě rangera, ale to je delší příběh a je taky důvodem, proč je Eli proti. A pak dost nb postav co sotva vyšli z dolu a nestojí ani za zmínku.
Z dřívějška mám i omylem PK ( train ) tak jsem kdysi dávno chvíli běhal, ale po tom co sem zabil max 1-2 a asi 20x chcipnul s refem, sem si řekl, že pvp není moje parketa
-----------------------------------------------------------------
Upřímně je mi jasné, že mé šance jsou malé, ale jestli je tam nějaká naděje, tak se ji chytím a pokusím využít
Hrdinstvím není zabít, ale nechat žít.
Aha a proč nám to neřekneš rovnou... takže si měl dříve už jiné postavy a podobně a počítám že ten nick Deatheater je taky něaký tvůj výmysl... By jsi nám mohl přestát třeba lhát to ti moc nepomůže. A že máš nebo měl jsis Eli něaký spor to se týká cele guildy. Tak by si to mohl už vyklopit všechno.
No dobra, Death Eater je název z Anime.
A s Eli to bylo takhle: Kdysi, kdysi dávno jsem hrával svoji první postavu, rangerku jménem Pipca Ponosková. Už ani nevím kdo to byl ale někomu sem postavu půjčil s tím že ji prý vytrénuje. Varoval jsem ho, že účet je můj a jednoho dne o něj zažádám z5. Pak jsem přestal hrát a postava se nejspíš dostala k Eli. Ta ji trénovala a já před lety na to přišel. Nechal jsem to bejt a minulé léto kamarád zakládal guildu a mnoho mích kamarádu začínalo hrát a my neměli tamera. S kombinací rumu, coly, limetky, třtinového curku, máty a větším množstvi trávy, jsme zažádali o postavu z5. Měl jsem na to právo, jako vy teď máte právo mě poslat do háje.
Ještě jsem se nezmínil, že jsem byl chvíli v Kauflanders, ale ta guilda skončila dřív než začala, problém byl, že se všichni členové znali osobně a dungeony probíhali tak, že jsme se sesli v hospe u piva a občas kecali o UO
Už asi nic netajím, na DP hraju jen se dvěma lidma (Destrukce z Hor a Frank Horringam) jinak tu nikoho neznám
Kdyby ste náhodou chtěli vědět, jak se to slavné PK jmenuje, tak je to Gustík Oříšek, obávaná hrozba z Jeslí
Hrdinstvím není zabít, ale nechat žít.