Zapomněli jste heslo? Pro zaslání nového Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'
Přesně jak řikáš maldo,Komunikace, A hlavně on má výhodu že je všestraný další věc, hraje tu už nějaký pátek, dungů taky zná jak much,Tak by mohl pomoct,S organizací, a chodem výpravy v dungu,
Malda 8-) 19:09
normalně se tě ptám... tak mi prosímtě odpověz :-)
elwinn 19:34
¨s cim
Malda 8-) 19:34
s tim ze si rikal ze nepujdes hned k kacerum :-)
Malda 8-) 19:35
jsi u nas asi 14 dni mozna ani ne
a uz tam pises...
elwinn 19:38
ale proc taky a stejne elis dungy nechodi a pise co pise
Malda 8-) 19:39
bimbo te ke kacerum neveme :-)
mluvil sem snim
elwinn 19:40
hm
Malda 8-) 19:40
takovych jako jsi ty tam ma plnou prdel :-) a vetsina je o hodne lepsich to mi rikal :-)
Malda 8-) 19:41
jen ti rikam pravdu... a tedka muzes byt u nas coz jsme celkem schopna skupina lidi... na ot ze tu sem jak dlouho v signu a a zazil sem tady tolik ze to tu skoro padlo... tak tu bylo plno lidi :-) a vetsina co tu chtela byt se aspon neak snazila....
Malda 8-) 19:42
ty ses snazil chvili jeden dung si domluvil ten destard... odehral si ho dost dobre tak nevim proc tak nehrajes porad... :-)
Malda 8-) 19:43
ale kasles na to nekomunikujes s nikym... a vadi ti ze god je uz adept a ty ne... on je adept protoze dela co ma a v dungu posloucha hlavne.... :-) tady u nas si dostal sanci
Malda 8-) 19:47
mysli si o me co chces ale to neni proste jen moje rozhodnuti je to rozhodnuti vetsiny guildy a clenu ze u nas bohuzel nebudes... s nikym skoro nekomunikujes krome spoona a lin.... coz je dobre proti nimnic nemam ale je tady zbytek guildy... s kteryma by jsi mel taky mluvit.... dale to jsou vykony v dungu... viz destard parada. reka katastrofa jsi prvni v hidu abys neumrel misto toho abys mlatil tak si nepredstavujeme hrace co bojuje o neake misto kdyz ho nikdo nikam nechce.
Malda 8-) 19:52
proste od hrace ktery to hraje 10 let jsme cekali vice. a tebe to ocividne nezajima tak u nas koncis a prosimte uz nechod na mapu. a hodně stesti a zkus to treba nekde jinde