Nejsi registrovaný
Navigace
-> Novinky
-> Kodex
-> Příběh
-> Členové
-> Galerie
-> Kronika
-> Fórum
-> Guildovní obchod
-> Poplatky a guildovné

Poslední výpravy
15.03.2016Cyclops Valley Bez pokladu
06.03.2016BloodBez pokladu
22.02.2016DeceitBez pokladu
20.02.2016UQ3Bez pokladu
20.02.2016BloodS pokladem
13.01.2016DecikBez pokladu
11.01.2016CovetousBez pokladu
07.01.2016WrongBez pokladu
07.01.2016Cyclops ValleyBez pokladu
29.12.2015DeceitBez pokladu
Kronika výprav

Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.

INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'
Číst diskuzi
Guilda Sign Hlavní fórum Přihlášky Nepřijaté přihlášky
Přihláška - Komtesky
Jméno
Heslo
Registrovat FAQ Seznam uživatelů Dnešní příspěvky Hledat

Tisk diskuze

14-04-2011 09:47 PM Přihláška - Komtesky

Kelron
Lamka
Rozumbrada

Příspěvek: 70
Založený: 15.05.10
Cau Komty.
Pisu trosicku se zpozdenim, ale to je u me normalni Smile
Za me, abych pravdu rekl v dungu te moc neznam, ani nevim jestli jsme spolu nekde kdy byly. Ale parkrat jsme se spolu dali do reci a nemel jsem problem. Kazdopadne adepta bych daval za aktivitu. Ne jen logovani mapy, ale chozeni dungu a za motivaci chodit dungy. Takze se asi schodnem na nejakem "prvnim kontaktu" Smile
Eli tu zminovala, ze by bylo vhodne nejprve se trochu zapojovat a teprve potom adepta. To je podle me v poradku, ale ten priklad Sina nevim jestli je ok. Pokud clovek loguje mapu, ale dungy nechodi tak toho adepta bude mit hold za dyl. Ja na to, abych mel zkratku za jmenel cekal skoro rok, ale to je trochu jina pisnicka.
Takze se budu tesit na mape a nase spolecne dobrodruzstvi.

Nepřítomen
15-04-2011 07:37 AM RE: Přihláška - Komtesky

Eruwen

Drbna

V

Příspěvek: 25
Založený: 01.01.02
Aby nedoslo k nedorozumeniu ze na adepta cakala malo, Komty u nas uz bola x krat vieme aka je v dungoch ano je pravda ze povest na DP nema bohvie aku ale druhu alebo tretiu sancu davame aj druhym. Ale beriem na vedomie ze ste vecsina za chvilku cakania a ako som tak citala komenty tak asi aj aj sa priklanam na chvilku strpenia. A na mna tiez nebud nervozna. Ano myslela som to ze ked sa rozpada gilda na si odisla a tak mi potom prosim ta vysvetli ako to ze ked si nechcela hrat tak si sa hned hlasila do BODU? Takze budem sa tesit ze si sa zmenila a budem ta moct prijat za adepta vela stastiaWink

Nepřítomen
16-04-2011 02:39 PM RE: Přihláška - Komtesky

Silena Komtesa
2
Rozumbrada

Příspěvek: 40
Založený: 12.01.10

Úroveň upozornění 0
Eli : Já nejsem útočná asi ti to tak připadá ale já to napsala uplně normálně ... Papoto: Promin ale popovídáme se na icq tady to rozebírat nebudu ... Eru : nejsem nepříjemná říkámt o uplně v klidu ... Tak když proti mě každej něco máte tak mi rovnou dejte kvinde .. co tu čtu hlavně od elizi tak jako dobrý no ...
>>-Komteska-<<

Nepřítomen
16-04-2011 03:54 PM RE: Přihláška - Komtesky

Kelron
Lamka
Rozumbrada

Příspěvek: 70
Založený: 15.05.10
Devcata, devcata, notak nebudem to tu prece hrotit kdyz o nic nejde. Kazdy se k tve prihlasce vyjadril ve smyslu ze ok, jen ne hned adepta. Pokud nekdo z clenu Komtesku do guildy nechce, necht napise jednoduse proti bez jakychkoli komentaru.

Nepřítomen
17-04-2011 11:37 AM RE: Přihláška - Komtesky

Jakub
Lamka
Ňubík

Příspěvek: 17
Založený: 18.03.11
Věk: 36

Úroveň upozornění 0
Ahoj, já jsem sice jenom adept..ale řekl jsem si že bych se mohl dát co si myslím..to jestli k tomu někdo přihlédne nebo ne je věc druhá Grin

Tohle děvče neznám, ve hře jsem se s ní asi nikdy nesetkal..jenom mě trošku zarazilo to o tom odcházení a tak..Taky bych ji šanci dal být váma, ale nechal bych ji trošku aby prokázala že bude věrná a neodejde až budou horší časy..o tom kdy bude adept rozhodují starší, já bych tě nejprve pořádně proťukal Pfft

Ale další něžné pohlaví do guildy se hodí no ne? Smile
Jsou to jenom pixely ale i tak to dokáže nasrat Grin

Nepřítomen
17-04-2011 03:55 PM RE: Přihláška - Komtesky

Silena Komtesa
2
Rozumbrada

Úroveň upozornění 0
Ahoj Kubo díky za tvůj názor. Taky si myslím že jsem tě eště neviděla protože tvoje jména postav mi nic neříkají. Já sváma něakej dung ráda zajdu to už ostatně všeci ví, že když jsem mohla jít tak jsem šla všechno... Smile Tak každopádně ti eště ejdnou děkuju Smile
>>-Komteska-<<

Nepřítomen
17-04-2011 07:01 PM RE: Přihláška - Komtesky

Jakub
Lamka
Ňubík

Příspěvek: 17
Založený: 18.03.11
Věk: 36

Úroveň upozornění 0
V pohodě, jenom nesmíš třeba časem utéct když by byla nějaká horší situace v guildě nebo tak :-)

Podle mě je guilda hlavně o tom aby ty lidi byli spolu na mapě po icq pokecali na ts a tak, aby vycháeli jako kamarádi.Prostě umět tu guildu podržet i když budou horší časy :-) a potom je až herní skill a aktivita, to je jenom můj názor.
Wink

Určitě něco zajdeme společně už se taky těšim až zase zajdu s lidma něco.. ale teďka mam maturu studuju dálkově tak uvidim, jestli to udělam nebo ne Grin každopádně až bude klid trošku..
Jsou to jenom pixely ale i tak to dokáže nasrat Grin

Nepřítomen
17-04-2011 07:10 PM RE: Přihláška - Komtesky

Silena Komtesa
2
Rozumbrada

Úroveň upozornění 0
Jojo, já vím už jsem se poučila. A hlavně Eli mě poučila Smile) .. ( V dobrým slova smyslu ) ... Jj to chápu maturita je někdy zlo .. Znám od kamarádů z vyprávění ;-) .. Jinak držím palce Smile ..
>>-Komteska-<<

Nepřítomen
Přejít na fórum:
Forum powered by fusionBoard
Sdílet tuto diskuzi
URL:
BBcode:
HTML: