06-07-2011 06:53 PM |
Prihlaska - Vejfuk |
Vejfuk Lamka Ňubík
Příspěvek: 9
Založený: 05.07.11
|
Gar napsal:
Cus, me by zajimaly jmena pk ktere si kdy hral a ktere vlastnis.
Ahoj,hral sem pk jmeno Dreger I -clerik , a ted mam pk clerika Tafroba.. nic vic nemam..Jen ted reffresuju bratrovi pk negra Death Woman...Ale ten snim uz nebeha cca rok mozna dyl... |
|
|
|
07-07-2011 08:20 AM |
RE:
Prihlaska - Vejfuk |
Malda
Prasič
Příspěvek: 104
Založený: 18.04.11
|
Ahoj jak to vidíš s tou přihláškou u guildy LD ?? |
|
|
|
07-07-2011 08:24 AM |
RE:
Prihlaska - Vejfuk | Upravil/a
Eliza 07-07-2011 08:27 AM
|
Eliza 2 Veterán
Příspěvek: 293
Založený: 01.11.09
|
Ahoj Vejfuku! Vitam te a preji hodne zdaru!Koukam ze historiji mas pestrou,a ne moc hezkou,take mas Pk ,coz se mi nelibi,pises ze s nim nebehas,budu ti verit,ale bylo by dobre ho vykoupit.A co ten tvuj pal?Mas specializaci?Nemas? Ted k dungum-jsem rada ze sli jste dung- zadatele+KOMTESKA,Komty je adept,takze nekdo z Sign s vama prece byl,nas jako clenu neni moc,a take pracujeme,takze bohuzel obcas se stane ze nikdo dung ani jit nechce
Jo,a jeste jedno-pridej sI nas do ICQ.
Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím. |
|
|
|
07-07-2011 06:48 PM |
RE:
Prihlaska - Vejfuk |
Vejfuk Lamka Ňubík
|
Eliza napsal:
Ahoj Vejfuku! Vitam te a preji hodne zdaru!Koukam ze historiji mas pestrou,a ne moc hezkou,take mas Pk ,coz se mi nelibi,pises ze s nim nebehas,budu ti verit,ale bylo by dobre ho vykoupit.A co ten tvuj pal?Mas specializaci?Nemas? Ted k dungum-jsem rada ze sli jste dung- zadatele+KOMTESKA,Komty je adept,takze nekdo z Sign s vama prece byl,nas jako clenu neni moc,a take pracujeme,takze bohuzel obcas se stane ze nikdo dung ani jit nechce
Jo,a jeste jedno-pridej sI nas do ICQ.
Ahoj,psal sem ze nevim zda seznam je aktualizovanej,ze specku nemam a na vykup bych potreboval 4M coz je pro me ted zbytecne vyhazovani GP..Promin...JInak vim ze je adept.Do prace chodim taky..Delam 12ti hodinove smeny. Ranni,Nocni,Volno,Volno.To vis 10 let hrani ti da Historii tak velkou ze ani uz nepamatuju skoro zacatky |
|
|
|
07-07-2011 06:49 PM |
RE:
Prihlaska - Vejfuk |
Vejfuk Lamka Ňubík
|
Medved napsal:
Ahoj jak to vidíš s tou přihláškou u guildy LD ??
Psal sem jim at to locknou ale nejak to neresi,tak sem jim psal znovu..Uvidime |
|
|
|
07-07-2011 10:18 PM |
RE:
Prihlaska - Vejfuk |
Malda
Prasič
Příspěvek: 104
Založený: 18.04.11
|
Jo jo to jsem pořešili i po icq tim to je pro mě uzavrene |
|
|
|
10-07-2011 11:43 PM |
RE:
Prihlaska - Vejfuk |
Vejfuk Lamka Ňubík
|
Vsem se omlouvam za pripadne potize,ale musim timto oznamit ze zakladame vlastni guildu.Preji hodne hernich i real uspechu a nezlobte se ;-) rad vam v dungu pomuzu kdykoliv budete potrebovat |
|
|
|
11-07-2011 07:14 AM |
RE:
Prihlaska - Vejfuk |
Majesty
Ňubík
Příspěvek: 13
Založený: 29.06.11
|
Lhari, vcera v 12:43 AM kdyz jsi to psal uz bylo tesne po zalozeni
The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place... and I don´t care how tough you are, it will beat you to your knees and keep you there permanently, if you let it. |
|
|