Nejsi registrovaný
Navigace
-> Novinky
-> Kodex
-> Příběh
-> Členové
-> Galerie
-> Kronika
-> Fórum
-> Guildovní obchod
-> Poplatky a guildovné

Poslední výpravy
15.03.2016Cyclops Valley Bez pokladu
06.03.2016BloodBez pokladu
22.02.2016DeceitBez pokladu
20.02.2016UQ3Bez pokladu
20.02.2016BloodS pokladem
13.01.2016DecikBez pokladu
11.01.2016CovetousBez pokladu
07.01.2016WrongBez pokladu
07.01.2016Cyclops ValleyBez pokladu
29.12.2015DeceitBez pokladu
Kronika výprav

Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.

INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'
Číst diskuzi
Guilda Sign Hlavní fórum Přihlášky Nepřijaté přihlášky
Aranthi Finwes
Jméno
Heslo
Registrovat FAQ Seznam uživatelů Dnešní příspěvky Hledat

Tisk diskuze

30-07-2012 09:46 PM Aranthi Finwes
Pepa
Lamka
Ňubík

Příspěvek: 7
Založený: 30.07.12

Úroveň upozornění 0
Čau lidi, jmenuji se Pepa a je mi 23 let. Ještě stále a doufám že ne dlouho bydlím na Vsetíně. Vlastním paladina se jménem co je napsané v předmětu. Omlouvám se za registraci pod mým pravým jménem, ale v UO mě takhle oslovuje hodně lidí tak sem si říkal že se i vám bude Pepa na mapě a na foru pamatovat líp než jméno paladina. Jinak je to max postava, ale nemá speciálku na které bych rád zapracoval. Dále mám pk postavu Sherlock Holmess. Možná se budete ptát proč k vám? Je to jednoduché, rozhodl sem se tak protože se mi zdáte aktivní a něco takového právě hledám. Jinak aktivní sem dost a čas mám různě. Ale určitě to bude denně. Tak dík že jste měli čas si tu hrůzu přečíst a budu to tady sledovat. Tak zatím Smile

Nepřítomen
30-07-2012 10:03 PM RE: Aranthi Finwes

Eliza
2
Veterán

Vfinan

Příspěvek: 293
Založený: 01.11.09
Ahoj Pepo,tak prihlaska neobsahuje hodne zajmavych veci...-treba-jak dlouho hrajes UO,v jakych guildach si uz byl,a co to PK,hrajes ho aktivne?
Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím.

Nepřítomen
30-07-2012 10:32 PM RE: Aranthi Finwes
Pepa
Lamka
Ňubík

Úroveň upozornění 0
Ahoj, UO hraju už dlouhé roky ale hrál sem převážně na jiných shardech, ale hru znám celkově dobře. Pk aktivně nehraji. Nemyslím si ani že je to otázka které by v něčem rozhodovala. Na dp dneska už neexistuje skupina pk schopná úspěšného pojezdu guildy Smile))

Nepřítomen
31-07-2012 09:27 AM RE: Aranthi Finwes

Eliza
2
Veterán

Vfinan

Příspěvek: 293
Založený: 01.11.09
U nas pk nehraje nikdoSmile
Uvidime co ti napisou siginaciWink,ale ja rada zajdu s tebou dungy,koukneme co v tobe je,a umis li poslouchat v dunguWink
Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím.

Nepřítomen
31-07-2012 12:53 PM RE: Aranthi Finwes
Pepa
Lamka
Ňubík

Úroveň upozornění 0
Tak fajn Smile jinak já teda s morálkou v dungu problém určitě nemám.

Nepřítomen
31-07-2012 02:10 PM RE: Aranthi Finwes

Ňubík

Příspěvek:
Založený: 01.01.70
Věk: 2024
Nazdar Pepo. Tak tě tady vítám a doufám, že se ti tu bude líbit. K tomu pk bych to řekl asi takhle. Chtělo by to asi zmrazit Frown Mělo to tak pár lidí a myslím, že v tom není problém a dá se to vždy vrátit zpět. Jinak si myslim, že to může být všecho v cajku. Uvidíme co se z tebe vyklube a hlavně jestli tě to bude s náma bavit a ty budeš bavit nás :-). Jinak sem se chtěl ještě zeptat jestli máš nějaké jiné postavy, či postavy, které loguješ. Kam se chystáš stěhovat. Jestli jsem to dobře pochopil. A zda-li ještě studuješ nebo makačenkuješ Cool

Nepřítomen
31-07-2012 05:07 PM RE: Aranthi Finwes | Upravil/a Pepa 31-07-2012 05:08 PM
Pepa
Lamka
Ňubík

Úroveň upozornění 0
Ahoj, děkuji za přivítání. No pokud to bude guilda vyžadovat a bude to nezbytně nutné, jinak si myslím z mého pohledu je to nepodstatné. Ale jak říkám to už je na vás. Jiné postavy mám, ale to je třeba kraft. Nic víc. Zatím se stěhovat nechystám, ale určitě v tomto městě nechci zůstat napořád. Jinak student už nejsem. Pracuji Smile

Nepřítomen
31-07-2012 05:16 PM RE: Aranthi Finwes
Ascalante

Rozumbrada

Příspěvek: 79
Založený: 16.04.11
Zmrazit pk bude urcite povinnosti. A co chces delat u pala za rad? Mel jsi nekdy za cele pusobeni na dp i nejake jine postavy, ktere jsi nezminil jeste?

Nepřítomen
Přejít na fórum:
Forum powered by fusionBoard
Sdílet tuto diskuzi
URL:
BBcode:
HTML: