Zapomněli jste heslo? Pro zaslání nového Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'
mé jméno na světě dark paradise je Nevada Jack. Patřím mezi navrátilce po x letech. Aktuálně hraju UO asi měsíc a půl. Z dřívějšího působení mě zůstal pouze kraftík Pietro(skilly max, žádná specializace) a Mág Nevada Jack , který bohužel skilly max neměl, ale zapracoval jsem a magery mám 94rl, 50heal , resist 80 , hid 40 ,e.i. 40. Jelikož jsem s mágem neměl žádnou zkušenost z minulosti, nečekejte zpočátku zázraky. Zatím jsem stihl proběhat mapky pokladů lvl1-4 a nějaké low dungy jako dec,wrong,kyklopy,water,yomo . na něco zajímavějšího nebyli lidi a to je jeden z důvodů proč bych se rád přidal do vaší guidy , potkal jsem hráče thenoob a na jeho doporučení jsem prolezl vaše stránky a zjistil, že jste aktivní a chodíte i pro mě neznámé dungy do kterých bych se rád podíval. Ale hlavně ze začátku bych uvítal někoho ochotného mě přiučit a zdokonalit mé hráčské(mágovské) schopnosti.
ad1: ještě tréním vampíka Farkassino, rád bych si prošel brujahem - dříve jsem hrál vampíra The Balrog(guilda guardians,genesis co si pamatuji), prolezl jsem s nim i nejake další dungy jako shame,cove,pride,nějakou část desp.
ad2: co bych vám řekl o sobě? jsem rozený h(H)radečák(1990) co vím říkají mě Fando Franto asi proto že rád hraji a sleduji fotbal. nemám rád zakouřený prostředí a špatný žrádlo
ad3: herní čas je zatím dopoledne x večerní hodiny - od dubna dojde ke změnám ve volném čase .. poslední týden díky přestavbě pokoje , nemám pc ve vhodném prostředí ..
ad4: ts založím(používal jsem steam) , mikrofon mam , mapu mam , icq 671 502 162
Ahojda, vítám te tu, koukam ze jsi taky hradecak tak to si budeme rozumět :-) jinak jsme momentálně hodne aktivni a s nami se urcite podivas i do nekterych novych dungu :-) hodne stesyi
Ahoj Vítej Za vampika chvalim lepsi dmg než mága ale mág taky dobrý čím více schopných mágů tím lípe... Jinak plánuješ i specku na vampa ? popřípadě jakou ? A máš v plánu i jinou postavu ??
Ahoj pane :-))))))))))
Včera jsme zaběhaly mapky,Nebylo to špatné, Slišel jsem že ste měli večer i hrátky, s červenýma:-) , Dneska mužeme zajít dung nějaký, a vyzkoušet v terénu :-) , Jinak kdybys něco potreboval,Tak Malda, A glum pomužou, nebo kdybys potreboval,Já ti rád pomužu poradím :-) Ad se daří, Preji hodně ůspěchu
diks , jojo levaka jsme potkali , ale sem rád že mám nastaveno na pvm a ani kvf a paru na last atp aktualne nejedu takze sem tam byl dost k nicemu , navíc jsem se zcrimoval tak sem tam pak ani nemohl zpet , tezky fail.
Pokud budu časově dávat dnes, tak můžem někam skočit.
k tomu vampikovi: teprve jsem dokončil wrestling , o klanu jsem moc nepřemýšlel , nejspíše gangrel , mám rád vampa kvůli morfu a tenhle by měl být nejsilnější
další postavy jsem zatím moc neplánoval .. začal jsem ale trochu s inscriptem , ale to bude na dlouho