Zapomněli jste heslo? Pro zaslání nového Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'
Ja vim, ze s Elwinem ma hodne lidi problem, ale podle me je fajjn a snazi se neco naucit. Pavel ho vzal do parády a myslim ze zlepseni tu je ;-) jsem pro
No Elwine co mam napsat tobe...jeste cvili na toho adepta musis pockat,proste jeste to neni ono.
Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím.
No k Elwimu, jako je to fajn člověk, znám ho už nějakou dobu, hrani, trochu si nejsem jist za co vlastně bude hrát, Má šamana,Má paladina,Má monka=paladin, Gangrela,a má wh,
Já osobně bych se u něj zamyslel že on muže být přinosem pro guildu , když začne uvažovat co v danou chvilku vezme za postavu, a né to co by sám chtěl, jelikož Pipa nehraje tak wh tu má jenom Elwin, bylo by dobre kdyby se za něj naučil hrát, Je to + na dungy, kde je moc pasti, odtahy, Dmka.Dále gangrel výborna věc, a paladin- teuton. Ten monk max do menších dungu, toho paladina muže hrát stejně jak monka, a s paladinem nadělá vetši paseku než s monkem.
Ale jo, jinak je fajn, zlepšíl se, poslouchá, není problem
Já jsem tehož názoru že Elwin by byl přinosem ale prostě musíme ho to něak naučit ale v poslední době s námi moc nekomunikuje, což je škoda ale má postavy s kterýma by rozhodně pomohl.