Zapomněli jste heslo? Pro zaslání nového Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'
Zdravim,
jmenuji se EMperor Veliký a jsem již na UO po dobu skoro 13 let. Převážně hraji za clerika a na odreagování na vampa. vrátil jsem se k ultimě po menší pauze a bohužel většinu věcí jsem měl po sekurkách a o ty jsem přišel.
Dneska jsem potkal jednoho medvídka a ten se semnou dal do řeči a jak padlo slovo, tak padl i návrh, zda bych se k Vám nepřidal. Noo nějaké guildy za sebou již mam a sic jsem veterán, tak pořád ještě umím, jen se musím rozkoukat a zase se do toho naplno vžít.
Co mohu nabídnout guildě? trhlého clerika se smyslem pro humor a hlavně skupinového hráče, co je pro každou ptákovinu.
nooo kde začít ....
RoD, Mystic, Templar, Brotherhood, Unicorn, Order a vic si teď nevzpomenu. Ohledně dungů nevim, jak se to měnilo za poslední rok a něco, protože jsem je trošku dýl nechodil a můj oblíbenej byl FDD s Shame.
Čau, na toho cleru ani specku nedělej. Na toho vampíka by se hodila. Kolik je ti let? Jak jsi na tom s časem na hraní. Kterou hodinu se s tebou dá počítat.
Gare - až 4 písmena jo