Zapomněli jste heslo? Pro zaslání nového Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'
Zdravím vás lidičky z guildy Sign,
Mé jméno je Michal a je mi 16 let.Pocházím z Brna.
Postava Verivo,(povoláním Necro)
Skilly : ( Jen ty co považuji za hlavnější )
Healing: 44.8-(pravě ho trenuju jenže nejsou lidi)
Magery: 87.7
Necromancy-102.2
Magic resis-61
Anatomy: 48
Postava Stormflare,(poviláním Clerik) ale moc za nej nehraji
Skilly : ( Jen ty co považuji za hlavnější )
Healing-85
Magery-64.8
Anatomy-60
MF-72
UOAM umím používat.. TS nemám.Strašně rád bych se k vám připojil a učil se od vás . Já vám můžu slíbit Aktivitu, poslušnosti, hraníí Smile.
Jak často hraji?-Hral sem dřiv každy den,aspon 5-6hodin denne ale ted už moc ne..takže približne tak 2-3 hodky denne..
V jiné guildě jsem byl.A to je -BA- od tam sem odešel protože sem tak na pul roku možna rok prestal hrat..
Dungeony mam prochozene jak s necrem tak s clerikem...nemel sem žadny problem i stema skillama co mam..
Přihlašku si sem podava protože tu znam Katinku a Eliza.
Nbikovi rád pomůžu když se na něco zeptá, poprosí, mno ale samochvála smrdí takže to je asi tak vše
Příspěvek: 33 Založený: 19.01.10 Bydliště: Luna Věk: 39
Ciao, teraz cez leto ľudia brigádujú, chlastajú, užívajú si leto, takže moc aktivity nečakaj kým nepríde upršané počasie. Zatial ciao.
P.S.: ku prihláške : Zájdeme dunga, uvidíme
Ahoj Verivo
Jen jsem chtěl dodat, že tato věta:
"Nbikovi rád pomůžu když se na něco zeptá, poprosí, mno ale samochvála smrdí takže to je asi tak vše" 3:-) =)) Jsi se stim nepáral co.