Nejsi registrovaný
Navigace
-> Novinky
-> Kodex
-> Příběh
-> Členové
-> Galerie
-> Kronika
-> Fórum
-> Guildovní obchod
-> Poplatky a guildovné

Poslední výpravy
15.03.2016Cyclops Valley Bez pokladu
06.03.2016BloodBez pokladu
22.02.2016DeceitBez pokladu
20.02.2016UQ3Bez pokladu
20.02.2016BloodS pokladem
13.01.2016DecikBez pokladu
11.01.2016CovetousBez pokladu
07.01.2016WrongBez pokladu
07.01.2016Cyclops ValleyBez pokladu
29.12.2015DeceitBez pokladu
Kronika výprav

Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.

INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'
Číst diskuzi
Guilda Sign Hlavní fórum Přihlášky Nepřijaté přihlášky
Přihláška - Komtesky
Jméno
Heslo
Registrovat FAQ Seznam uživatelů Dnešní příspěvky Hledat

Tisk diskuze

12-04-2011 05:26 PM Přihláška - Komtesky

Silena Komtesa
2
Rozumbrada

Příspěvek: 40
Založený: 12.01.10

Úroveň upozornění 0
Opět a znovu Vás všechny Vítám!
Jak jste si již mohly všimnou znovu jsem začala hrát po ukončení které jsem udělala kvůli škole. Je mi moc líto že jsem opustila gildu a proto se znovu hlásím jako každý jiný hráč.
Abych začala tak Jmenuji Štěpánka letos mi navrší 17 let a bydlím v Táboře. Ráda plavu, jezdím na koni a tudíž práci na pc.
Hlásím se sem s postavou Šílená Komtesa – Ranger –Ostrostřelec
Skilli Základní- Anatomy 100.0
Animal Lore 100.0
Healing 90.0
Hiding 100.0
Magery 60.0
Tactics 100.0
Archery 100.0
Animal Taming 76.2
Tracking 100.0
Swordsmanship 80.0
Fencing 90.0
Stealth 90.0
Další postavu mám Asoonku – Klerik (Tréním)
Pk postavu nemám, nechci, nebudu mít…
Prošla jsem všema dungeonama krom – Despise, Pride peklo, A takový ty složitější … Ano byla jsem v gildě Silmarillion , T2b, Legie,Sign,BoD….
Silm- Odchod neporozumění s záastupce gm.. T2b – Neaktivita ukončení gildy.. Legie – Neaktivita … Sign – Také neaktivita a hlavně tedy skoro rozpad… BoD – Ukončení gildy …
Na DP hraji od roku 08 nebo 09 ted presne nevím …
Na jiném shardu jsem také hrála – Endor, pvp dp, morie a kelevar …
Hraji ted už skoro každý den kdy je čas tak jsem i na UO ..
TS, MAPU – mám a umím snimi zacházet … Prospěšná budu DMG v dungu.. Snad i optimistickou povahou někdy trochu výbušnou ale pohodovou … Tato gilda mi bude prospěšná mnoha důvody že jsou tu lidičky který znám a hlavně dungama který ráda chodím … Dobrou zábavou a pokecem .. Proč tato gilda ? .. Mnu mám tu kamarády a Bráchu … S pravidlama souhlasím a četla jsem je už nejmín 20x =)...
ICQ – 425 422 405 Děkuju za odpovědi =) S pozdravem Komteska
>>-Komteska-<<

Nepřítomen
12-04-2011 06:32 PM RE: Přihláška - Komtesky

Papoto

Rozumbrada

Příspěvek: 69
Založený: 28.03.11
Věk: 32

Úroveň upozornění 0
Jsem pouze adeptem ale svůj koment sem dám Smile
Sic nevim zdali se něco nezměnilo, dlouho sme nepokecali Smile. Ale je to fajn v pohodě holka. Co se týče hraní nwm, až zas tak sme spolu nehráli, spíš sme většinu času prokecali Smile. Myslim si, že podle toho co sem zatim stihl vypozorovat, tak by guilde rang se specializaci ostrostřelce byl velmi prospěšný. A jináč si myslim že to bude i kolektivní spestření. Je sic pravdou že i mne se donesli nechvalné pomluvi, ale názor mám svůj. Wink

Nepřítomen
14-04-2011 02:13 PM RE: Přihláška - Komtesky

Eruwen

Drbna

V

Příspěvek: 25
Založený: 01.01.02
Ahoj, pekna prihlaska :-) Poznam ta dost dobre. Takze ta dam medzi adeptov a potom sa uvidi kolko tu vydrzis. :-) Ale este sa ta opytam ty pred problemami utekas ?

Nepřítomen
14-04-2011 02:26 PM RE: Přihláška - Komtesky

Silena Komtesa
2
Rozumbrada

Úroveň upozornění 0
Eruwen nevím co myslíš jakými problémy ? .. Jestli tím myslíš že jsem odešla kvůli neaktivitě gildy... tak jsem odešla kvůli tomu protože bych vubec nehrála a hlavně už jsem nechtěla nikdy lognout dala jsem postavu kamarádce aby mi jí logovala a aby ji hrala tak proto jsem odešla z gildy...
>>-Komteska-<<

Nepřítomen
14-04-2011 06:58 PM RE: Přihláška - Komtesky

Eliza
2
Veterán

Vfinan

Příspěvek: 293
Založený: 01.11.09
Ahoj Komty, hlasis se k nam uz po 3. a nevim proc porad odchazis a pak se vracis, ale reknu ti to narovinu, za me ti davam posledni sanci, zadna dalsi uz nebude. To ze nemas dobrou povest na UO, ALE TO VIS ASI DOBRE I SAMA, zde rozebirat nechci.
S tim aby si byla prijata hned za adeptku nesouhlasim, nikdo adepta hned nedostal, musis chvilku pockat stejne jako Sina. Navrhuji aby jsi zacala logovat mapu , zasla s nama par dungu a pak se uvidi.
Cool
Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím.

Nepřítomen
14-04-2011 07:21 PM RE: Přihláška - Komtesky

Silena Komtesa
2
Rozumbrada

Úroveň upozornění 0
Ahoj ... Pokud máš semnou něaký prolbém řekni to hned ... Jinak vím že mám DP špatnou pověst ale 3/4 z toho pravda neni ... Ale to by mi taky nekdo musel věřit že ? ... No nic ... Ok já si počkám mě to nezabije... Ale enchápu to víš jak hraju víš jaká jsem tak nevím proč kolem toho děláš hallo...
>>-Komteska-<<

Nepřítomen
14-04-2011 08:39 PM RE: Přihláška - Komtesky

Eliza
2
Veterán

Vfinan

Příspěvek: 293
Založený: 01.11.09
Komty, Komty, myslim ze nejsi v pozici aby jsi psala "utocny" posty ve stylu "pokud mas nejakej problem...." .
Pokud by jsi dobre cetla, tak si vsimnes, ze sanci ti chceme dat...
Jak uz jsem psala v minulem postu- zacni logovat mapu, zajdi s nama par dungu a uvidime.
Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím.

Nepřítomen
14-04-2011 08:44 PM RE: Přihláška - Komtesky

Papoto

Rozumbrada

Příspěvek: 69
Založený: 28.03.11
Věk: 32

Úroveň upozornění 0
No jak tak na to koukám, tak prijetí hned za adepta se mi vubec nezamlouvá, jelikož to vidim tak že tu v guilde nastanou zozepře nějaký a to bych nerad. Určitě souhlasim s tim aby jako každej hráč na adepta počkala a zasloužila si ho. Stepko opravdu si myslim že nejlepší bude když budeš nejdřív chvíli chodit dungy s TS, logovat mapu a hrat chvili proste jako uchazeč. Myslim si že nakonec asi ani ty sama sem nebudeš chtít, protože se tu s některýma lidma nepohodneš. A opravdu nerad bych aby se tahle parta co tu je a zda se mi moc fajn nejak nedejboze rozpadla.

Neber to prosimte spatne, muj nazor na to ze si fajn se nezmenil, ale beru ohledy na guildu ve který sem rád a libi se mi tu.

Nepřítomen
Přejít na fórum:
Forum powered by fusionBoard
Sdílet tuto diskuzi
URL:
BBcode:
HTML: