Nejsi registrovaný
Navigace
-> Novinky
-> Kodex
-> Příběh
-> Členové
-> Galerie
-> Kronika
-> Fórum
-> Guildovní obchod
-> Poplatky a guildovné

Poslední výpravy
15.03.2016Cyclops Valley Bez pokladu
06.03.2016BloodBez pokladu
22.02.2016DeceitBez pokladu
20.02.2016UQ3Bez pokladu
20.02.2016BloodS pokladem
13.01.2016DecikBez pokladu
11.01.2016CovetousBez pokladu
07.01.2016WrongBez pokladu
07.01.2016Cyclops ValleyBez pokladu
29.12.2015DeceitBez pokladu
Kronika výprav

Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.

INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'INSERT command denied to user 'ultima'@'endora.stable.cz' for table 'sign_guilda_online'
Číst diskuzi
Guilda Sign Hlavní fórum Přihlášky Nepřijaté přihlášky
Prihlaska = Majesty
Jméno
Heslo
Registrovat FAQ Seznam uživatelů Dnešní příspěvky Hledat

Tisk diskuze

29-06-2011 12:39 PM Prihlaska = Majesty | Upravil/a Majesty 29-06-2011 03:07 PM

Majesty

Ňubík

Příspěvek: 13
Založený: 29.06.11

Úroveň upozornění 0
Ahoj ahoj ahoj! Smile
Moje rl jmeno je David, jsem z Ceskeho Tesina u Karvine, a v listopadu mi bude devatenact let. Studuju (ci budu studovat) obor sportovniho a rekondicniho masera.
Rok 2010 a pulku roku 2011 jsem zil v londyne, kde jsem pracoval jako barman, a ted jsem se vratil abych si dodelal skolu.
Jinak mezi moje konicky patri posilovani (byl jsem skoro sedm let vzperac, a vlastne ted s tim chci zase zacit, jelikoz pres skolu budu mit cas, ne jako kdyz jsem pracoval, a uz)
knizky, dobre filmy, jidlo, vino, muzika, dobra spolecnost a samozrejme devcata Smile)
To jen tak abyste vedeli kdo jsem, co a jak Smile

Jinak, hraju ultimu v souctu asi tri roky, naposledy jsem aktvne hraval asi v roce 09, pak jsem skoncil a az ted nedavno jsem do toho spadl zase. Ale dobry ne, dva roky abstinovat? Wink
Do gildy k vam bych chtel protoze si myslim ze vam schazi idealni chcipaci klamak a ze mate moc vysokou nevylehavost, a ja bych mohl prispet ke zmene Grin ale ne, ted vazne, hledam nejakou aktivni gildu (skrz to ze 80% gild na DP jsou polomrtve) ktera casto dunguje a ma dobrej kolektiv lidi, kteri to maji v hlave srovnanany atf atd atd, a umi se hrou bavit Smile

Moje postavy:
Husta Lenka - Mag
Magera max
healing max
anatomy 31
EI 50
Hiding 40

Neni to nic moc, ale hraje se mi s ni dobre, porad s ni harvim. Tenhle ucet jsem dostal od bratrance (takze si nemyslete, takhle debilni nick bych si sam fakt nedal Grin ) ktery uz nehraje, puvodne mela byt jen na harv abych mel gp pro trenink klerika a ranga, ale pak se to nejak zvrtlo a ja si rekl ze asi budu primarne hrat za maga Smile

Majesty - ranger
Healing max
archery 60
tactics 50
fencing 65
parrying 40
magera 15

Postava kterou jsem hral pred dvema rokama, objevil jsem ji ciste nahodou kdyz jsem cekoval svoje stare mejly, vubec jsem netusil ze jeste neni smazana Smile) a byla v podstate impulsem k tomu zacit hrat znovu.

Pak je tu Firebird - necro se skillama:
magery max
healing max
anatomy max
necromancy max

ale toho jsem logl zatim asi tak jednou, ani me to moc nelaka, mozna casem se odhodlam, equipnu ho a napisu si scripty, ale zatim mi staci za prska mag Smile

dale je tu Worget - krysa v nb dole, a jeste China - nb craft.
Husta Lenka, Worget, Firebird a China jsou na tom jednom uctu ktery jsem dostal.
Na uctu s Majesty jsou jeste Dorian, nb cler ktere chci casem vymaxovat, protoze hru za klerika miluju Smile a Temeraf, postava v nb dole se kterou ani nevim co jsem chtel udelat.

Z mych byvalych postav ktere uz nemam mozna znate:

Third Hellraisah - mag
Lilith - Klerik

S Thirdem jsem byl v gilde Camarilla, a s Lilith v gilde ROD.
Co se tyce prohresku tak jsem mel s Lilith asi 1000 logu za autoloot na kvestu, pak mozna nejaky afk, ale nic vetsiho Smile

To je asi tak vse, pokud mate nejake otazky klidne piste! Smile

PS: btw dneska jsem prodaval vasemu clenovi Blood Drink na trhu nejake cobby, a byly nejake komplikace s komunikaci skrz to ze jsem nevidel co pise, takze jeste jednou sry za cekani Pfft

Nepřítomen
29-06-2011 02:37 PM RE: Prihlaska = Majesty

Eliza
2
Veterán

Vfinan

Příspěvek: 293
Založený: 01.11.09
Ahoj Davide!Prihlaska se mi libi,jen jsem tam nenasla to PK...mas PK postavu nebo ne? A proc si nesel zase k Rodu,kdyz jsi tam uz byl?
Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím.

Nepřítomen
29-06-2011 02:49 PM RE: Prihlaska = Majesty | Upravil/a Majesty 29-06-2011 04:31 PM

Majesty

Ňubík

Úroveň upozornění 0
dik Smile jak uz jsem ti psal na icq, PK postavu nemam, ja moc ani PvP neumim, gotta admit Smile Tak nesel jsem tam protoze uz nejsou aktivni, a byl jsem tam pet let zpatky, nikdo si me nebude ani pamatovat, a kdyz jo tak jako nejake trinactilete decko co neumelo ani hrat, haha Pfft

Btw zapomnel jsem napsat : TS mam, mapu se snazim nainstalovat ale porad mi to haze nejakou chybku, takze to prvne musim poresit Smile

Nepřítomen
29-06-2011 10:29 PM RE: Prihlaska = Majesty

Silena Komtesa
2
Rozumbrada

Příspěvek: 40
Založený: 12.01.10

Úroveň upozornění 0
Tak tě tu u nás vítám cizinče ;-)
Přihláška pěkná a moc se mi líbí. Co se týče tvé postavičky Firebird tak kdysi jsem si znala nevím zda js to byl opravdu ty ale znala jsem ji. Každopádně ti přeju štastné cesty a hlavně kladné hlasy v naší "Top" gildě ;-)
>>-Komteska-<<

Nepřítomen
29-06-2011 10:35 PM RE: Prihlaska = Majesty

Majesty

Ňubík

Úroveň upozornění 0
Dik, ja to nebyl urcite, ja tenhle account hraju teprve chvili Smile
The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place... and I don´t care how tough you are, it will beat you to your knees and keep you there permanently, if you let it.

Nepřítomen
30-06-2011 02:37 PM RE: Prihlaska = Majesty

Silena Komtesa
2
Rozumbrada

Příspěvek: 40
Založený: 12.01.10

Úroveň upozornění 0
Nu tak včera sme spolu byli takový menší harvík a musím říct že si byl dobrej Smile I když jsi říkal že už jsi to vše zapoměl tak se může stát ale včerejšek byl fajn Smile Připadáš mi jako fajn kluk a ty tady vítáme.. Smile Doufám že tvoje aktivita a zájem potrvá a každopádně už ted máš muj hlas! Smile
>>-Komteska-<<

Nepřítomen
30-06-2011 03:18 PM RE: Prihlaska = Majesty

Majesty

Ňubík

Úroveň upozornění 0
Dekuju moc (:
The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place... and I don´t care how tough you are, it will beat you to your knees and keep you there permanently, if you let it.

Nepřítomen
02-07-2011 03:26 PM RE: Prihlaska = Majesty
Locho

Ňubík

Příspěvek: 16
Založený: 08.05.11
Tak majesty hrajes akrivne coz velky plus a mag se vzdy hodi no Smile Poduc sa este trochu od asca magovat a bude to super Wink som za

Nepřítomen
Přejít na fórum:
Forum powered by fusionBoard
Sdílet tuto diskuzi
URL:
BBcode:
HTML: