05-07-2011 09:32 AM |
Prihlaska - Vejfuk |
Vejfuk Lamka Ňubík
Příspěvek: 9
Založený: 05.07.11
|
Ahoj SIGN.
Jmenuji se Honza a je mi jeste dnes 24let.Zitra uz budu o ten rok starsi Narodil jsem se v Koline,ale uz cca 22let bydlim v Chomutove.Pracuji jako zamecnik na jedne hnedouhelne sachte.Mezi me zalibi patri:Hokej,kol.brusle i brusle na led.Hodne volneho casu venuji rodinne(pritelkyne a 8mi mesicni syn Honzik).
Hlasim se k vam do guildy po vcerejsi akci s par lidma od vas a to:Komteska,Husta Lenka(promin ) , Blood Drink a Jaraiya.
Ale i po trosicku mensi premluve od Stepanky Za se be muzu rict ze sem se v dungu po delsi dobe konecne hezky pobavil i na mapkach to bylo super.
Chtel bych k vam jit za postavu Paladin - Vejfuk Vse potrebne max. Mam i maga Magdalenku ta je spise zatim skillove na pvp,ale i dungy sni obcas zajdu, Clerika MeeMoo kterej je zatim u Chaosu takze se skillama nic moc jen max na PVP(Heal,Mgr,Hid) bojovky musim dodelat,ale sem linej
Vlastnim i PK Clerika,ale toho spise reffresuju.Nechci se ho zbavit uplne,jelikoz to je cler na kterem je snad skoro vse max.Snazil bych se ho postupne vykoupit,ale ma 8killu.Nebeham za nej aktivne a kdyz sem nekdy vybehl,nehral sem jako prase.Vetsinou po jedne me smrti sem odlogl ;-)
Na techto postavach zadny prohresky nemam,ale mel sem v me cele historii pusobeni na DP jeden celkem zavazny prohresek,Podezreni na vykradnuti acc za coz jsem dostal delete all acc co sem mel a blok IP,takze ted hraju na druhou sanci a nechci si ji pokazit.Ted se uz snazim hrat podle pravidel.(DarkMessiach , Sarah a Dreger I).
Mohu vam nabidnout Loalitu,snad i trochu zabavy a hlavne Pratelstvi.
Ja od vas ocekavam asi taktez Pratelstvi a zabavu pri ruznych akci.Klidne bych se prijel popdivat na nejaky srazek,teda pokovad by to nebylo pres celou republiku.
Jinak guildy ktere sem byl zacnem tim horsim coz je PK: Oor teal, Temni Vyderaci a RIP.
Modre guildy: WR,SOD,+S+,LORD,GETO,BoD. To je snad asi vse.Ted sem se hlasil do LD,ale nebyl sem snima za 10dni jeste ani dung takze sem tu prihlasku stahl.
Jinak vlastnim UO mapu,TS3,VT.
No snad sem na nic duleziteho nezapomel a klidne se ptejte rad odpovim nacokoli.
Dekuji a verim ze mi date alespon sanci me poznat.
221230756
Vejfuk |
|
|
|
05-07-2011 12:07 PM |
RE:
Prihlaska - Vejfuk |
Papoto
Rozumbrada
Příspěvek: 69
Založený: 28.03.11
Věk: 32
|
No za sebe musim říci že už jen podle přihlášky mi připadáš jako férovej a že s tebou bude i sranda , ale samozřejmě že to bude chtít ještě chvíli čas aby jsme se o tom přesvědčili. Když budeš logovat mapu tak si myslim že o dobrodružství nebudeš mít nouzi a zabava s těma lidma co tu sou tě také určitě čeká. Tak přeji hodně zábavy a teď je to na tobě jak si povedeš nadále
Papoto aliaz Upír Z Černobylu |
|
|
|
05-07-2011 02:06 PM |
RE:
Prihlaska - Vejfuk |
Majesty
Ňubík
Příspěvek: 13
Založený: 29.06.11
|
Vejfuk napsal:
Hlasim se k vam do guildy po vcerejsi akci s par lidma od vas a to:Komteska,Husta Lenka(promin ) , Blood Drink a Jaraiya.
Umri
Vcera na TSku sranda, az do tri do rana jsme s nim obihali mapky, a bylo paradne
To ja jen tak post +, na mojem slovu stejne nezalezi p
The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place... and I don´t care how tough you are, it will beat you to your knees and keep you there permanently, if you let it. |
|
|
|
05-07-2011 02:29 PM |
RE:
Prihlaska - Vejfuk |
Vejfuk Lamka Ňubík
|
Rad bych si pridal cleny do ICQ,ale bohuzel nevim zda jsou clenove aktualizovany. Jinak jsem zatim rad za vase posty Ale prave vcerejsek teda spise dnesek me donutil napsat si prihlasku k vam |
|
|
|
05-07-2011 06:27 PM |
RE:
Prihlaska - Vejfuk |
Ascalante
Rozumbrada
Příspěvek: 79
Založený: 16.04.11
|
Cusik, no my dva se zname dlouho, takze muj nazor bude zuajaty takze nebudu hlasovat... Jinak co bracha? bude mit zase net? |
|
|
|
05-07-2011 06:54 PM |
RE:
Prihlaska - Vejfuk |
Silena Komtesa 2 Rozumbrada
Příspěvek: 40
Založený: 12.01.10
|
Ták Honzíku, jsem velmi potěšena že si konečně sebral odvahu a podal si přihlášku! Přihláška je moc pěkná a jsem ráda že nic netajíš a že píšeš vše narovinu. Znám tě poměrně už dost dlouho abych si na tebe udělala obrázek a doufám že mapa bude tvuj denní koníček ;-) Každopádně včerejček resp. dnešek byl fajn nejen pro mě ale i pro ostatn co snámi šli. Tak ti přeju hodně štěstíí a hlavně pevný nervy ;-)
>>-Komteska-<< |
|
|
|
06-07-2011 06:43 AM |
RE:
Prihlaska - Vejfuk | Upravil/a
Vejfuk 06-07-2011 06:44 AM
|
Vejfuk Lamka Ňubík
|
Bratr net urcite mit bude,ted mu reloguju postavy ja.Stehoval se do baraku na vesnici kde mit net je umeni )
Stepanka: Stepi,klidne bych ji logoval,ale bohuzel nedostal sem jeste heslo a ani ID mapy takze zatim ji nezapnu
A uprimnost je moje druhe jmeno ale nekdy je to nevyhoda vuci sefum v praci atd.. |
|
|
|
06-07-2011 06:30 PM |
RE:
Prihlaska - Vejfuk |
Gar 2 Rozumbrada
Příspěvek: 55
Založený: 01.10.09
|
Cus, me by zajimaly jmena pk ktere si kdy hral a ktere vlastnis. |
|